Consilieri județeni

USR PLUS în județul Cluj

/Consilieri județeni/

Ovidiu NISTOR

Juridic, urbanism și amenajarea teritoriului

Ovidiu Nistor este jurist și antreprenor, membru fondator USR Cluj. Ovidiu a fost și este implicat în activități de voluntariat încă din tinerețe și este pasionat de urbanism și mobilitate. Are în plan modernizarea județului și promovarea unui dezvoltări urbanistice coerente, în vederea creșterea calității vieții din întreg județul.

Elena MUSCĂ

Turism, mediu și agricultură

Specialist în studii europene, Elena vrea să aducă preocupările administrației publice locale și centrale mai aproape de oameni și pentru oameni. Elena vrea să îmbunătățească ce se întâmplă în administrația locală, să simplifice procesele administrative și să le crească transparența.

Ionuț FLOREA

Buget - finanțe

Ionuț crede că a venit vremea să ne întoarcem privirea dinspre celelalte regiuni ale României către locurile similare Clujului din Occident, pe care vrea să le prindem din urmă. Ionuț crede că e nevoie de o infrastructură mai bună, de o administrație digitalizată, de servicii de sănătate și educație mai bune, de o agricultură eficientă, de un județ atractiv pentru investitori.

Mihai IEPURE

Sănătate și asistență socială

Mihai este medic specialist în chirurgie orală și maxilo-facială, dublu licențiat în medicină generală și medicină dentară, care vrea să trateze nu doar pacienții de zi cu zi, ci dorește ca sistemul medical să devină pacientul la a cărui însănătoșire să contribuie. Consiliul Județean Cluj are în subordine 5 spitale și o Comisie pentru sănătate, în care, pentru ca lucrurile să se miște în direcția cea bună, trebuie să activeze specialiști.

Go to Top