Adriana CRISTIAN

consilier local Cluj-Napoca

/Consilieri locali/Adriana CRISTIAN
Comisia de buget - finanțe si Comisia juridică
Sunt in primul rand un om care crede ca Romania se poate schimba prin munca.
Iubesc Clujul si cred ca e normal sa apartina unei societati civile care ia parte la procesul decizional nu numai prin reprezentare ci prin feedback constant asupra proceselor existente.
Consider ca pentru a ne dezvolta sanatos avem neparat nevoie de constanta in implementarea strategiilor existente prin corelarea cu proiecte implementate bine. Sunt un aprig sustinator al managementului performantei, al respectului reciproc, al educatiei performante si al planificarii.
Am doua fete minunate care sunt toata lumea mea si, ca orice parinte, pentru ele imi doresc o lume mai buna, un Cluj mai bun. Vreau sa intre intr-un sistem de invatamant performant, axat pe rezolvarea de probleme si nu pe memorare si intr-un sistem care tine cont de abilitatile si preferintele lor, iar asta greu se poate face in sali de clasa mici si supraaglomerate. Imi doresc conditii decente in crese, gradinite, scoli, spitale si din pacate mai avem de lucru pentru a avea asta. Vreau locuri de joaca distractive, amenajate corespunzator pentru a fi de interes pentru copii si vreau spatii verzi interconectate. Vreau sa stam impreuna, nu izolati in trafic! Mai vreau un ecosistem care sa le pregateasca pentru a trai bine oriunde vor alege sa o faca si pentru asta decalajele fata de Vest trebuie reduse repede. Intotdeauna se poate daca se vrea!
Experienta de manager de proiect m-a invatat ca e foarte important sa pui expertii sa faca ce stiu cel mai bine, iar experienta din IT ma ajuta sa gandesc solutii de eficientizare a sistemelor actuale bazate pe obiective clare, masurabile. Ma recomanda experienta de peste 15 ani, atat in diverse proiecte nationale cat si internationale, dar la finalul mandatului de consilier local sper sa fi demonstrat ca am venit sa muncesc pentru ceea ce vreau sa fie Cluj-Napoca, acest “ACASA” al meu.
#consilierultau # Cluj-Napoca #USR PLUS
2021-09-24T05:15:29+03:00

septembrie 2021

14 septembrie 2021

De vorbă cu clujenii

Cluj-Napoca

În Decembrie 2020 voi, clujenii, ați trimis în Parlament patru reprezentanți ai USR PLUS Cluj. Deoarece considerăm că democrația reprezentativă presupune un dialog continuu cu publicul USR PLUS Cluj vă invită la o întâlnire cu parlamentarii și reprezentanții conducerilor locale și județene.

Mihai IEPURE
Adriana CRISTIAN
Go to Top