Medic specialist de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, dublu licențiat în Medicină Generală și Medicină Dentară, Mihai candidează la Consiliul Județean Cluj pentru că vrea să se concentreze pe „însănătoșirea” sistemului medical din România, nu doar pe tratarea pacienților săi. Consiliul Județean Cluj are în subordine 5 spitale și o Comisie pentru sănătate, în care, pentru ca lucrurile să se miște în direcția cea bună, trebuie să activeze specialiști.

 Mihai își dorește să crească gradul de accesibilitate la serviciile de sănătate pe teritoriul județului Cluj prin înființarea de centre de permanență și cabinete mobile și vrea să susțină din Consiliul Județean programele de prevenție și de educație medicală. Mihai crede că toate acestea se pot realiza prin întărirea, transparentizarea și așezarea colaborării interinstituționale pe baze oneste și loiale cetățenilor județului.

 Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, este membru PLUS și se implica activ în activități de organizare și cooperare în cadrul profesiei sale, fiind cooptat la nivelul Colegiului Medicilor Stomatologi Cluj în “Grupul de lucru pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2”, care a funcționat ca un birou executiv extins în perioada stării de urgență. Candidează pentru poziția de consilier județean din care își propune să „incizeze cu bisturiul problemele comunității, să dezinfecteze acolo unde este cazul și să coasă legături între nevoile cetățenilor din județ și proiectele administrației județene.”