Comunicate de presă

/Comunicate de presă

octombrie 2021

26 octombrie 2021

Proiecte doar pe hârtie. Peste 70% din banii de investiții ai Consiliului Județean Cluj NU sunt folosiți

Cluj

Dezbaterile în interesul clujenilor, setarea unor obiective de investiții realiste și respectarea termenelor pentru execuție sunt noțiuni care nu reprezintă interes pentru președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Doar 26,7% din investițiile prevăzute în bugetul de dezvoltare pentru 2021 au fost realizate concret în primele nouă luni ale anului.

Ionuț FLOREA
1 octombrie 2021

Respins! Transport cu autobuzul între Cluj-Napoca și Petreștii de Jos/Cheile Turzii

Am propus înființarea unei noi rute de transport intrajudețean: Cluj-Napoca – Petreștii de Jos/Cheile Turzii. 𝗔𝗺𝗲𝗻𝗱𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗻𝘂 𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗶̂𝗻𝘀𝗮̆ 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗳𝗶 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮𝘁.

Ionuț FLOREA

septembrie 2021

15 septembrie 2021

Dialog cu tinerii

Cluj-Napoca

USR PLUS Cluj-Napoca organizează în data de 15 septembrie, între orele 18:00 și 20:00, la EC Garden, o dezbatere împreună cu tinerii pentru a marca această zi. Vom discuta despre importanța menținerii și lărgirii spațiului democratic precum și despre consecințele polarizării societății.

14 septembrie 2021

De vorbă cu clujenii

Cluj-Napoca

În Decembrie 2020 voi, clujenii, ați trimis în Parlament patru reprezentanți ai USR PLUS Cluj. Deoarece considerăm că democrația reprezentativă presupune un dialog continuu cu publicul USR PLUS Cluj vă invită la o întâlnire cu parlamentarii și reprezentanții conducerilor locale și județene.

8 septembrie 2021

Dezbatere electorală pentru alegerile interne

Candidații la funcția de președinte al USR PLUS, Dan Barna, Dacian Cioloș și Irineu Darău se vor întâlni vineri, 10 septembrie, de la ora 16.00, la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, într-o dezbatere organizată de filiala județeană Cluj a USR PLUS.

Go to Top