Ce facem

/Ce facem/

Primul an de mandat de consilier județean

Despre fapte și vorbe într-un an de mandat. A trecut un an de când colegii noștri Elena Muscă împreună cu Ovidiu Nistor, Adela Dehenes , Ionuț Florea și ulterior și Mihai Iepure am început mandatul de consilieri județeni. A fost un an plin de provocări, inițiative și lecții învățate.

Mărirea burselor școlare

Cluj-Napoca

Ne bucurăm că elevii din Cluj-Napoca vor beneficia de burse mai mari. Inițiativa consilierului local USR PLUS Alexandra Oană a reușit să ofere copiilor clujeni un stimul pentru performanța lor, dar și o asigurare a protecției sociale.

Respins! Transport cu autobuzul între Cluj-Napoca și Petreștii de Jos/Cheile Turzii

Am propus înființarea unei noi rute de transport intrajudețean: Cluj-Napoca – Petreștii de Jos/Cheile Turzii. 𝗔𝗺𝗲𝗻𝗱𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗻𝘂 𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗶̂𝗻𝘀𝗮̆ 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗳𝗶 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮𝘁.

Dialog cu tinerii

Cluj-Napoca

USR PLUS Cluj-Napoca organizează în data de 15 septembrie, între orele 18:00 și 20:00, la EC Garden, o dezbatere împreună cu tinerii pentru a marca această zi. Vom discuta despre importanța menținerii și lărgirii spațiului democratic precum și despre consecințele polarizării societății.

De vorbă cu clujenii

Cluj-Napoca

În Decembrie 2020 voi, clujenii, ați trimis în Parlament patru reprezentanți ai USR PLUS Cluj. Deoarece considerăm că democrația reprezentativă presupune un dialog continuu cu publicul USR PLUS Cluj vă invită la o întâlnire cu parlamentarii și reprezentanții conducerilor locale și județene.

Dezbatere electorală pentru alegerile interne

Candidații la funcția de președinte al USR PLUS, Dan Barna, Dacian Cioloș și Irineu Darău se vor întâlni vineri, 10 septembrie, de la ora 16.00, la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, într-o dezbatere organizată de filiala județeană Cluj a USR PLUS.

Go to Top